jueves, 27 de marzo de 2008

DEFENSA DE LES TRADICIONS

Es deurien de retirar les ajudes a tots aquells que agarren el català com a idioma oficials de les seues revistes, pobles que agarren el .cat per a les seues pàgines web, edicions d'autors autòctons que signen en català, etc...

Respectar el territori del la Comunitat Valenciana i les segues normes llingüístiques ha de ser un dels pilars fonamentals per conseguir que no es perga la LLENGUA VALENCIANA, tractar de borrar paraules com avuí, donç, amb, tothom del nostre llenguage és el millor que podem fer per a defendre la nostra llengua.

Tot aquell treballador que cobre de la Generalitat Valenciana -pareix que a Espanya només hi haja una Generalitat- deu respectar el Valencià com a llengua i si no ho fa i ademés defén el català no es digne de guanyar diners que nos costen molt de guanyar als Valencians. El seu lloc de treball deu anar acompanyat de un respecte a la dignitat del poble Valencià. Pel contrari que sen vaja a Catalunya a treballar que allí l'acolliran en les mans obertes, cada vegada hi han menys nazi-onalistes, el qual està molt requeté bè.


No som incults; de fet som molt més cults que aquells que defenen un idioma de laboratori fet per un industrial -Pompeu i Fabra-.


No som feixistes; moviment format a Itàlia per Mussolini en 1919 que és basa en el imperialisme -evidentment ho fa el catalanisme-.


Sabem escriure; les normes i els diccionaris més antics formen part de la LLENGUA VALENCIANA, segle d'or de la LLITERATURA VALENCIANA.
Blavers; terme que utilisen de forma despectiva els catalans per a definir-nos a les persones cultes que defenem les nostres tradicions.


AMUNT ANTIC REGNE DE VALÉNCIA

No hay comentarios: