miércoles, 20 de agosto de 2008

La Catalanisació

La catalanisació que estem patint només pot ser erradicà si tot el conjunt de comarques que conformen la hui nomenà Comunitat Valenciana anem cap el mateix lloc i lluitem pels mateixos interessos:

 1. Defensa de l'idioma que nos han deixat els nostres antepassats.
 2. La no discriminació per part del govern central.
 3. Els atacs indiscriminats per part dels fascistes catalans.
El primer dels punts es el que hui està més en perill ya que des de el govern català s'han invertit en els últims trenta anys molts diners i temps en catalanisar els nostre volgut Valencià. Empreses a les que donem de menjar aporten un gran capital econòmic a la causa catalana. Ademés ho fan baix una coacció prou evident.

 • El primer a realisar es fer desaparéixer la AVL (Acadèmia Valenciana de la Llengua, per de pronte es deuria de nomenar Real Acadèmia de la Llengua Valenciana). Hi hauria que investigar els contes corrents dels acadèmics que conformen esta acadèmia i els alts càrrecs de l'universitat.
 • Tots els diners que els valencians dediquem a esta acadèmia podríem invertir-los en llibres escrits ab les normes del Puig, normes que a data de hui son les que més s'acosten al parlar del nostre poble que cada volta parla més mal Valencià i clar està, millor el català.
 • Per a ells tot açò consistix en catalanisar-nos poc a poc fins al punt de que els dos idiomes siguen iguals, moment en el qual desapareixerem com a idioma i cultura, per a ells eixe serà el moment adequat per a demanar un únic govern polític i ahí ya haurem perdut tot el que durant tants anys a fet que els nostres antepassats es sentiren tant orgullosos.
 • En Catalunya es perseguix a tots aquells que no rotulen o parlen català, nosatres deuríem de perseguir tots aquells que parlen o rotulen en català dins de les nostres comarques. Contra la gent de a peu no es pot fer ya res, pero contra els càrrecs del govern, ajuntaments, universitat i càrrecs públics sí.
 • La televisió valenciana que nos costa tants diners als valencians no s'entén. Veig les notícies i no entenc el que diuen -“analfabet” possiblement si parlem del català-. Avanç es donava vergonya parlar en català, ara a arribat l'estrem que se riuen dels que no parlem així. Que fa el govern valencià?, es clar, vore les notícies de atres televisions. Solució que la RACV (Real Acadèmia de la Cultura Valenciana) actue de correctora de texts i es parle en Normalitat, clar està Normalitat Valenciana.
 • A Galícia han Normalisat el seu idioma recollint totes les variants possibles dels seus gallec-parlants i realisant un idioma cult ab sentit comú, la nostra normalisació no es ni de L'Alacantí, L'Alcoyà, L'Alcalatén, l'alt maestrat, l'alt Millars, l'alt Palància, l'alt Vinalopó, el Baix Maestrat, el Baix segura, el Baix Vinalopó, el Camp del Morvedre, el Camp del Túria, la Canal de Navarrés, el Comtat, la Costera, Foya de Bunyol, l'Horta Nort, l'Horta Oest, l'Horta Sur, la Marina Alta, la Marina Baixa, Els Ports, la Plana Alta, la Plana Baixa, la Plana d'Utiel, el Racó, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, els Serrans, la Safor, Valéncia, la Vall d'Albaida, la vall de Cofrents i per últim el Vinalopó Mija, es per desgracia de Barcelona, realisat per un industrial incult –en termes llingüístics- nomenat Pompeu i Fabra. Volem recolzar alguna cossa així?.

La no discriminació per part del govern central passa per que no estigam representats per partits nacionals.

 • Estic completament segur que els càrrecs dels partits nacionals a Catalunya defenen el català cossa que no passa a València.
 • Una vegada vaig escoltar a un alt càrrec del PP valencià -clar està ho va fer a Valéncia- dir que “la llengua que ell parla es la mateixa que parlaven els seus yayos i antepassats i es diu Valencià”. Al mateix càrrec el vaig vore com no defenia els mateixos principis davant ERC a la televisió nacional, per por, línea del comandament pepeista, falta de principis, etc. Siga quina siga de les opcions avançades, a ell li paga i el manté el govern valencià per tant té la obligació de defendre el pensar de la gran majoria de valencians. L'única Solució és que els nostres polítics siguen sols nostres i no vullguen fer la pilota o seguir alguna norma que no siga defendre el nostre poble a capa i espasa, com ho van fer els nostres antepassats.

La tercera de les grans batalles -que no les úniques a realisar- és la defensa contra el fascisme imperialista que està realisant part de la joventut que ha sigut captada pel fascisme Catalanista.

 • Fa poc van tirar de males formes de l'universitat de Valéncia a gent, entre ells majors, que estaven fent una protesta per que s'anava a realisar una exposició dels Països Catalans. Caldria aclarir que si algú mos té que ensenyar a parlar no son atres que els nostres majors, veig com gent jove corregia als majors dient cosses com “avantpassats” en lloc de antepassats, “Platja” en lloc de plaja, “a les hores” en lloc de a hores d'ara, “donç” per pues, “catifa” en lloc de estora, “avuí” per hui, etc. La meua pregunta és; eren tant incults els nostres antepassats i encara així vam tindre un segle d'or, pues que burros eren els atres.
  Tractar d'incults a tots els que defengam el Valencià es com dir que en València en sigut sempre analfabets, mai em escrit ni parlat i lo pijor no em existit. Seràn Burros, incults, analfabets, adoctrinats, esperpèntics, etc.

No hay comentarios: