miércoles, 20 de agosto de 2008

Analfabets

Els analfabets estos de CACAlunya no saben que no va existir la paraula català fins que s'ho va inventar l'industrial Pompeu, no saben o no volen saber que els autors del nostre segle d'or aclarien en cada llibre que escrivien en LLENGUA VALENCIANA. Son imbècils i ademés s'ho fan.
Nazi-onalistes. Que si nos entenen, parlem el mateix. Si foren com cal toca s'hagueren informat de la nostra lliteratura, que tenim prou més que ells i hagueren fet una gramàtica prou més sòlida i no tant rebuscada. Tindre que encomanar a un industrial que t'ensenye a parlar es com demanar a un mut que t'ensenya a cantar.

1 comentario:

Quico Ventalló dijo...

El primer document on apareixen els noms de català i Catalunya és el Jurament de fidelitat que fan els ciutadans de Carcassona al comte de Barcelona Ramon Berenguer III. La seva data es pot situar entre 1107 i 1112. Entre els signants apareixen Ramon Català, Arnau Català i Guerau de Catalunya.

Referit a l'idioma, al primera referència al català (catalanesc)apareix durant el regnat d'Alfons II, fill de Pere el Gran i net de Jaime I. Fins aleshores la llengua era citada com a llengua nostra, nostre llatí, romanç o vulgar. Exactament el mateix que va passar amb el castellà i totes les llengües llatines